Lerend Geloven 2023 / 2024

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons verheugen op inspirerende bijeenkomsten, boeiende gesprekken en het verdiepen van ons geloof. De commissie Vorming & Toerusting van de protestantse gemeenten te Hellendoorn en te Nijverdal is verheugd om het gezamenlijke aanbod voor het seizoen 2023-2024 te presenteren. In dit boekje vindt u een overvloed aan kringen, thema-avonden en andere activiteiten die plaatsvinden in Hellendoorn, de Kruidenwijk en Nijverdal.

Voor iedereen

Of u nu een trouwe deelnemer bent of voor het eerst deelneemt, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze gemeenschapservaringen. Deze kringen en activiteiten zijn niet beperkt tot een specifieke wijk of gemeente; het werk van Vorming & Toerusting overschrijdt grenzen.

Kosteloos

Wat dit aanbod extra bijzonder maakt, is dat het kosteloos is. Er worden geen financiĆ«le bijdragen gevraagd, behalve voor enkele specifieke evenementen zoals ‘Geloven in glas’ en kerkhistorische excursies. Tijdens de thema-avonden kunt u vrijwillig bijdragen aan de giftenpot of collectezak, waaruit een deel van de onkosten wordt gedekt, inclusief koffie, thee en honoraria voor externe sprekers.

Aanmelden

Om deel te nemen, kunt u zich aanmelden bij de betreffende contactpersoon voor de kringen (zie boekje). Voor andere activiteiten kunt u het aanmeldingsformulier deponeren in de speciaal daarvoor bestemde doos onder de toren van de dorpskerk te Hellendoorn of in de hallen van Het Centrum en De Regenboog. Daarnaast is aanmelding mogelijk via het onlineformulier of u kunt contact opnemen met een van de genoemde commissieleden.

Tijden

Verlies de aanvangstijden van de thema-avonden niet uit het oog. De avonden in Het Centrum beginnen om 19.30 uur, terwijl de Leerkamer om 20.00 uur van start gaat. U wordt ook herinnerd aan de bijeenkomsten via de ‘Kalender’ achter in dit boekje en berichtgeving in Karkesproake en Het Kerkvenster.

We hopen van harte u te mogen begroeten bij een of meer van onze bijeenkomsten. Samen streven we naar verdieping, gemeenschap en groei in ons geloof.

Online boekje & aanmelden

Voor meer informatie en om het boekje te downloaden gebruik onderstaande links:

Download het boekje hier
Meld u online aan

Laten we samen groeien in geloof en gemeenschap!