Voor jou

Bij onze kerk bieden we een verscheidenheid aan activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Of je nu lid bent van onze kerk of niet, iedereen is welkom om deel te nemen aan onze activiteiten. We bieden bijvoorbeeld nevendienst, jeugdgroepen, gespreksgroepen, koffieochtenden en maatschappelijke projecten aan. Zo hopen we dat iedereen iets kan vinden wat bij hem of haar past en dat iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt bij ons.

Snelmenu doelgroepen

Waarom zou je meedoen aan een activiteit?

We hebben een druk leven. Waarom dan ook nog meedoen aan een kerkelijke activiteit. Hier zijn een aantal redenen:

  • Je maakt nieuwe vrienden: Door mee te doen aan activiteiten, kun je nieuwe mensen leren kennen en vriendschappen opbouwen. Dit kan bijvoorbeeld door mee te doen aan een bijbelstudiegroep, een meehelpen in een kerkdienst of een het bezoeken van een koffieochtend.
  • Je ontwikkelt je talenten en interesses: Onze activiteiten bieden de gelegenheid om je talenten en interesses verder te ontwikkelen.
  • Je leert over het geloof: Onze activiteiten bieden ook de gelegenheid om meer te leren over (praktisch) geloven en om te groeien in je relatie met God.
  • Je helpt anderen: Door mee te doen aan activiteiten, kun je bijdragen aan een betere gemeenschap door mensen te helpen of je in te zetten voor het jeugdwerk.

We hopen dat we je hebben weten te inspireren om mee te doen aan een van onze activiteiten. Of je nu op zoek bent naar iets voor jezelf of iets voor je kinderen, bij ons is er voor iedereen wat wils. We zien je graag bij een van onze activiteiten!

Activiteit berichten

1 2 3