Kinderen

In onze wijkgemeenten bieden wij verschillende activiteiten aan voor kinderen van alle leeftijden. Zo hebben we bijvoorbeeld nevendienst, diensten voor kinderen en kunnen de oudere kinderen meedoen aan onze jeugdgroepen.

Snelmenu wijken

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in onze wijkgemeenten. Zo kun je gemakkelijk zien wat er op het programma staat en of er iets is wat bij jouw kind past.

We hopen dat je een leuke tijd zult hebben bij onze activiteiten voor kinderen en we kijken ernaar uit om je te zien op een van onze bijeenkomsten!

Wijk Dorpskerk

Op zondag is er tijdens de ochtenddiensten oppas en nevendienst.

Doordeweeks …

  • Wat?: korte omschrijving + voor wie? Waarom + Hoe? Wanneer + waar + tijd? [kosten, aanmelden] Meer info…

Wijk De Schaapskooi

Op de eerste en derde zondag van de maand is nevendienst voor de kinderen van de basisschool. Uiteraard ben je op de andere zondagen ook van harte welkom.

Doordeweeks zijn er de volgende activiteiten zijn er voor kinderen:

  • TEENZ: Jeugdgroep voor tieners van groep 8 basisschool en klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Fun & Faith zorgen voor afwisselende activiteiten. Op de 1e en 3e vrijdag van de maand in kelder van de Schaapskooi. Van 19.00 tot 20.15 uur. Meer info bij Gert de Ruiter (06-37455599 / ds.deruiter@hotmail.com).
  • Soos The Basement: Thema feestavonden voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Gezelligheid vinden we belangrijk. Maandelijks op de laatste vrijdagavond in de de kelder van de Schaapskooi. Van 20.00 tot 21.30 uur. Meer info op de eigen Soos The Basement.

Berichten voor kinderen