Kinderen

In onze wijkgemeenten bieden wij verschillende activiteiten aan voor kinderen van alle leeftijden. Zo hebben we bijvoorbeeld nevendienst, diensten voor kinderen en kunnen de oudere kinderen meedoen aan onze jeugdgroepen.

Snelmenu wijken

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in onze wijkgemeenten. Zo kun je gemakkelijk zien wat er op het programma staat en of er iets is wat bij jouw kind past.

We hopen dat je een leuke tijd zult hebben bij onze activiteiten voor kinderen en we kijken ernaar uit om je te zien op een van onze bijeenkomsten!

Wijk Dorpskerk

Zondag. Op zondag is er tijdens de ochtenddiensten Kindernevendienst en oppas (op aanvraag). Ook zijn er andere activiteiten op de zondag voor kinderen, jeugd en soms ook voor jong én oud tegelijk.

 • Kindernevendienst & Kinderviering.
  Er is Kindernevendienst voor de kinderen in de leeftijd van de basisschool.
  Op de eerste zondag van de maand is er een Kinderviering in de Leerkamer. Kinderen zijn welkom vanaf een kwartier voor de kerkdienst (09.15 in de zomer en 09.45 in de winter). Na de kerkdienst kunnen de kinderen weer opgehaald worden.
  Er is geen Kindernevendienst tijdens een gezinsdienst of als er op dezelfde zondag een Ontdekkerk of Brunchdienst is.
  Contactpersoon: Marianne Nijmeier 06-22608904
 • Kinderoppas. Op aanvraag is er ook Kinderoppas mogelijk in de Leerkamer. Graag aanmelden voor zaterdag 12.00 uur via Whatsapp 06-19161243 of e-mail: petravanrijssel@hotmail.com
 • Gezinsdienst. Vier keer per jaar is er een gezinsdienst. In deze dienst wordt er extra aandacht aan de kinderen geschonken.
  Contactpersonen: Ineke Wanningen 06-42699651 en Anja Wolterink 06-33792121
 • Krabbeldienst. 2 keer per jaar is er een krabbeldienst voor de allerjongsten.
  Contactpersoon: ds. Lennart Aangeenbrug (zie contactformulier)
 • De Ontdekkerk is voor alle leeftijden en wordt een aantal keer per jaar georganiseerd. Zie daarvoor de eigen website met meer informatie en komende edities.

Wijk De Schaapskooi

Elke zondag is er nevendienst voor de kinderen van de basisschool.

Doordeweeks zijn er de volgende activiteiten zijn er voor kinderen:

 • TEENZ: Jeugdgroep voor tieners van groep 8 basisschool en klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Fun & Faith zorgen voor afwisselende activiteiten. Op de 1e en 3e vrijdag van de maand in kelder van de Schaapskooi. Van 19.00 tot 20.15 uur. Meer info bij Gert de Ruiter (06-37455599 / ds.deruiter@hotmail.com).
 • Soos The Basement: Thema feestavonden voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Gezelligheid vinden we belangrijk. Maandelijks op de laatste vrijdagavond in de de kelder van de Schaapskooi. Van 20.00 tot 21.30 uur. Meer info op de eigen Soos The Basement.

Berichten voor kinderen

Zomerkerk 2024

Download het zomerboekje en doe mee met de groeten uit. Aangeboden vanuit de Schaapskooi.
1 2