Jongeren

In onze wijkgemeenten bieden wij verschillende activiteiten aan voor jongeren van alle leeftijden. Zo hebben we bijvoorbeeld catechese, diverse jeugdgroepen en zijn er diensten speciaal voor jongeren.

Snelmenu wijken

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten voor jongeren in onze wijkgemeenten. Zo kun je gemakkelijk zien wat er op het programma staat en of er iets is wat bij jou past.

We hopen dat je een leuke tijd zult hebben bij onze activiteiten voor jongeren en we kijken ernaar uit om je te zien op een van onze bijeenkomsten!

Lerend Geloven

Dit is het gezamenlijke aanbod van de commissie Vorming & Toerusting van de protestantse gemeenten te Hellendoorn en te Nijverdal. Het is een omvangrijk en gevarieerd aanbod aan kringen, aan thema-avonden en aan andere activiteiten. Wie weet zit er iets van jouw interesse bij?

Wijk Dorpskerk

Wat op zondag?

De volgende activiteiten zijn er voor jongeren:

  • Wat?: korte omschrijving + voor wie? Waarom + Hoe? Wanneer + waar + tijd? [kosten, aanmelden] Meer info…

Wijk De Schaapskooi

Op de eerste en derde zondag van de maand zijn er familiediensten voor jong en oud. Uiteraard ben je op de andere zondagen ook van harte welkom!

De volgende activiteiten zijn er voor jongeren:

  • TEENZ: Jeugdgroep voor tieners van groep 8 basisschool en klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Afwisselende activiteiten. Op de 1e en 3e vrijdag van de maand in kelder van de Schaapskooi. Van 19.00 tot 20.15 uur. Meer info bij Gert de Ruiter (06-37455599 / ds.deruiter@hotmail.com).
  • JONG: Jeugdgroep voor jongeren vanaf het voortgezet onderwijs derde klas tot een jaar of 18. Activiteiten in kelder van de Schaapskooi. Meer info bij Jurgen Jansen (06-49854796 / j.jansen@reggesteyn.nl).
  • JONGVOL: Jeugdgroep voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar tot een jaar of 23. Activiteiten in de Schaapskooi. Meer info bij Gert de Ruiter (06-37455599 / ds.deruiter@hotmail.com).
  • 25+ kring: Een groep jongeren, die bij elkaar thuis komen op de woensdagavond (gemiddeld 2x per maand) van 20.00-21.30 uur. De onderwerpen worden met elkaar afgesproken. Meld je aan bij Gert de Ruiter (06-37455599 / ds.deruiter@hotmail.com).

Berichten voor Jongeren

Zomerkerk

Een nieuw Schaapskooi initiatief. Wie wil meedenken en het plan uitwerken? Kom maandag 5 juni.
1 2