Pubquiz in de Schaapskooi

Vanwege te weinig deelnemers gaat de quiz nu niet door. Wie weet in de Bijbelweek in januari 2025.

Kom en doe mee met onze speciale activiteit om op een ontspannen en creatieve manier meer te leren over de Heilige Geest! Op woensdag 15 mei, van 20:00 tot 21:30 uur, nodigen we jou, je vrienden en familie, en eigenlijk iedereen die geïnteresseerd is, van harte uit om deel te nemen aan onze leerzame pubquiz in de Schaapskooi.

Thema: Heilige Geest

Tijdens deze avond zullen we ons verdiepen in wie de Heilige Geest is, wat Hij doet en hoe we vervuld kunnen raken van Zijn kracht.

Voor iedereen

Het maakt niet uit of je lid bent van onze gemeenschap, een andere kerk bezoekt, of gewoon nieuwsgierig bent naar dit onderwerp, iedereen is welkom! De inloop met koffie/thee begint om 19:45 uur, en we zullen stipt om 20:00 uur starten. Of je nu alleen komt of met een groep van maximaal 5 personen, je bent van harte welkom om deel te nemen aan de pubquiz. Voor degenen die alleen komen, zullen we ter plekke groepjes vormen zodat iedereen kan meedoen.

Opgeven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende voorbereidingen kunnen treffen en iedereen een plekje kan krijgen, vragen we vriendelijk om je vooraf aan te melden via het google aanmeldingsformulier. Zo kunnen we de avond tot in de puntjes organiseren en ervoor zorgen dat het een gezellige en leerzame ervaring wordt voor iedereen die deelneemt.

We kijken er enorm naar uit om samen met jou en anderen een avond vol plezier en ontdekkingen te beleven terwijl we meer te weten komen over de Heilige Geest. Mis deze kans niet om op een unieke manier te groeien in je geloof en verbondenheid. Of je nu al bekend bent met het onderwerp of er helemaal nieuw in bent, we verwelkomen je met open armen. Tot dan!