Pinkstermarkt Kruidenwijk

Op de aankomende Pinkstermarkt van de wijkvereniging op het Kurperserf openen wij als kerk graag onze deuren om mensen de kerk van binnen te laten zien. We geloven dat het juist op dit feest van de uitstorting van de Heilige Geest belangrijk is om ons als kerk open te stellen en verbinding te zoeken met de buurt. De markt is tweede pinksterdag van 9.30 tot 14.00 uur.

Tijdens de markt willen we een gastvrije sfeer creëren waar iedereen welkom is om even binnen te stappen. We willen de gelegenheid bieden voor ontmoeting, gesprekken en het delen van inspiratie. Ook willen we laten zien wat de kerk voor de buurt kan betekenen, niet alleen op geestelijk vlak, maar ook als plek van verbinding en gemeenschap.

Oproep: Help ons mee en doneer boeken en puzzels voor de marktskraam

Om onze aanwezigheid op de Pinkstermarkt extra speciaal te maken, willen we een marktkraam inrichten met boeken en puzzels. Breng boeken en puzzels mee naar de kerk! Of bel de voorganger, dan wordt het geregeld, dat ze worden opgehaald.

Oproep: Help zelf mee

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de markt. We hebben verschillende taken waarvoor we uw hulp goed kunnen gebruiken, zoals het opbouwen van de kraam, het bemannen van de stand, mensen verwelkomen of gewoon een praatje maken met bezoekers. Uw inzet is van onschatbare waarde en draagt bij aan het succes van onze deelname aan de Pinkstermarkt.

Oproep: Deel je passie en betrokkenheid bij een (hulp)organisatie

Verder nodigen we gemeenteleden uit die actief zijn bij of voor organisaties zoals Dorcas, Open Doors, World Servants, Christenen voor Israël en Roemenië om een tafel met informatie te verzorgen. Zo creëren we eenvoudig ook een infomarkt. Vragen en aanmelden kan via Ardien Mulder.