LANCERING SCIPIO GEMEENTE

We zijn verheugd u te informeren over de officiële lancering van onze nieuwe gemeente app, Scipio! Na intensieve voorbereidingen en inrichting is het moment eindelijk daar. Op zondagochtend 3 maart wordt de app officieel in gebruik genomen, en we nodigen u van harte uit om deze bijzondere gebeurtenis met ons te vieren.

Installatie-uitnodiging op 17 februari:

Op zaterdag 17 februari ontvangen alle leden met een bekend e-mailadres een uitnodiging om de app te installeren. Op onze website vindt u binnenkort gedetailleerde instructies over hoe u de app kunt installeren en gebruiken. We hopen dat velen van u de app voorafgaand aan de officiële lancering al zullen verkennen.

Mocht u op 17 februari geen e-mail ontvangen (check ook uw spam-box), dan hebben we mogelijk geen actueel e-mailadres van u. Stuur dan een e-mail naar info@pghellendoorn.nl met uw naam en adres, en vraag om toevoeging van uw e-mailadres aan de ledenadministratie. Voeg eventueel ook uw vaste en/of mobiele telefoonnummer toe.

Mocht u de Scipio app nog niet geïnstalleerd hebben, dan kunt u dit eerst doen via uw eigen app store. Maak vervolgens een account aan. Wanneer uw email bekend is bij onze gemeente, dan wordt u automatisch ingelogd als lid. Anders kunt u als gast de app gebruiken. U vindt onze kerk onder Dorpskerk Hellendoorn | Schaapskooi Nijverdal.

Meer info over installeren

Wat mag u verwachten van de Scipio Gemeente App?

De app biedt een schat aan mogelijkheden voor zowel gasten als leden. Denk aan dagelijks nieuws, meerdere dagteksten en meditaties, de mogelijkheid om kerkbladen en nieuwsbrieven te lezen, diverse podcasts te ontdekken, een gepersonaliseerde agenda voor leden, sociale media links, veelgestelde vragen, de mogelijkheid om kerkdiensten via de app te volgen, de Bijbel online te lezen, en nog veel meer.

Zowel gasten als leden kunnen de App gebruiken om digitaal te geven aan collecten en fondsen. Geven is gebruikersvriendelijker dan de GIVT, u ziet beter waarvoor u geeft, en door gebruik te maken van de digitale portemonnee ‘Mijn tegoed’ besparen we samen enorm in de bankkosten. Meer informatie elders in dit kerkblad.

Voor leden biedt de app extra functies in een afgeschermde omgeving, zoals een ledenlijst (met toestemming van de betreffende leden), polls, documenten en fotoalbums. Er zijn ook interactieve groepen om de onderlinge verbondenheid te versterken.

Hoe krijgt u hulp bij installatie en gebruik?

Alle informatie rondom de Scipio is ook hier te vinden.

In het menu van de app vindt u de keuze ‘App info & contact’, met een beknopte handleiding en een verwijzing naar de website met alle informatie. Mocht u toch hulp nodig hebben, is er een speciale groep genaamd ‘Scipio feedback & ondersteuning’ waar u uw vragen en opmerkingen kunt plaatsen. Op zondag 3 maart staan er na de dienst ook mensen voor u klaar.

Voor de ongeduldigen onder u is de app nu al beschikbaar in de app store. Na installatie kunt u een account aanmaken. Als uw e-mail bij onze gemeente bekend is, gebruikt u de app als lid; anders kunt u deze als gast gebruiken onder ‘Dorpskerk Hellendoorn | Schaapskooi Nijverdal’.

We kijken uit naar een succesvolle lancering en hopen dat de Scipio Gemeente App een waardevolle toevoeging zal zijn aan onze gemeenschap. Blijf nieuwsgierig en ontdek de vele mogelijkheden!