Geven via Scipio App

Tijdens de diensten in de Dorpskerk en Schaapskooi zijn er altijd twee collecten. De eerste is bestemd voor een diaconaal doel en de tweede voor een kerkelijk doel. Soms is er een derde collecte bijvoorbeeld in de 40-dagentijd de vastenpotten.

U kunt geven via de collectezakken / mandjes bij de uitgang. Tot medio 2024 nog via de GIVT app en natuurlijk via online bankieren.

Maar vanaf heden kunt u ook gebruik maken van de nieuwe Scipio-app

Gebruik Scipio-app

Installeren Scipio-app

Mocht u de Scipio app nog niet geïnstalleerd hebben, dan kunt u dit eerst doen via uw eigen app store. Maak vervolgens een account aan. Wanneer uw email bekend is bij onze gemeente, dan wordt u automatisch ingelogd als lid. Anders kunt u als gast de app gebruiken. U vindt onze kerk onder Dorpskerk Hellendoorn | Schaapskooi Nijverdal.

Meer info over installeren

Geven via Scipio-app

Gebruik de module Geven, die u vindt onderaan het scherm. U krijgt een overzicht van alle lopende doelen. Vul het bedrag in en klik op de blauwe button Geven. Er zijn twee opties:

  • Via ‘mijn tegoed’, dit is een digitale portemonnee die u zelf kunt opwaarderen. Te vergelijken met het aanschaffen van collecte bonnen. Het opwaarderen kan via een automatische incasso of iDeal. De opwaardering via automatische incasso wordt eind maandelijks geïncasseerd.
  • Via iDeal.

Meer informatie over geven

Beperk betaalkosten

Om kosten te besparen is bijdragen via ‘mijn tegoed’ verreweg de goedkoopste. We hopen dat zoveel mogelijk leden hiervan gebruik gaan maken. En dan iDeal. U kunt (optioneel) zelf de transactiekosten voor uw rekening nemen. U betaald veilig met iDeal via uw eigen bank.

Geven via Scipio website

Scan onderstaande QR code. U krijgt op de website een overzicht van alle lopende doelen. Vul het bedrag in en klik op de blauwe button Geven. U kunt (optioneel) zelf de transactiekosten voor uw rekening nemen. U betaald veilig met iDeal via uw eigen bank.