Zomerkerk

De zomervakantie staat voor de deur en velen van ons kijken uit naar een welverdiende pauze. Maar juist in deze tijd is het belangrijk om met elkaar verbonden te blijven en onze relatie met God te blijven versterken. Daarom willen wij als kerk graag een nieuw initiatief introduceren: de zomerkerk.

De zomerkerk is bedoeld om de gemeenteleden met elkaar in contact te brengen en samen te groeien in ons geloof. Een van de ideeën die we hebben is om wekelijks een foto challenge te organiseren. Hierbij krijg je als deelnemer een opdracht om een bepaalde foto te maken waar jijzelf ook op staat. De ingezonden foto’s zullen dan op zondagochtend getoond worden tijdens de dienst, zodat we elkaar kunnen zien en betrokken blijven bij elkaar.

Naast de foto challenge willen we ook een klein dagboekje samenstellen, zodat je in de vakantieperiode bezig kunt zijn met Gods Woord en dicht bij Hem kunt blijven. Het dagboekje zal inspirerende teksten, overdenkingen en gebeden bevatten om je te helpen bij je dagelijkse wandel met God.

Voorbereidingsavond: maandag 5 juni

We geloven dat er nog veel meer ideeën zijn om de zomerkerk vorm te geven (bijvoorbeeld voor de thuisblijvers en vakantiegangers die onze kerk bezoeken) en daarom nodigen we iedereen uit om mee te denken en het initiatief verder uit te werken. Op maandagavond 5 juni om 20.00 uur nodigen we jullie graag uit in de Schaapskooi. Opgeven is niet nodig, maar als je van plan bent om te komen, laat dit dan even weten aan onze voorganger ds. De Ruiter via zijn e-mailadres ds.deruiter@hotmail.com of telefoonnummer 06-37455599.

We hopen dat de zomerkerk een mooie manier zal zijn om elkaar te blijven ontmoeten en samen te groeien in ons geloof. We zien uit naar jullie komst op 5 juni!