Voorbereiding Pinkstermarkt 2024

Kansen voor Kerk naar Buiten

Als Team Missionair willen we graag samen met jullie nadenken over hoe we als gemeente present kunnen zijn tijdens de Pinkstermarkt op tweede pinksterdag. Stel je eens voor: kraampjes voor de kerk, waar mensen worden uitgenodigd om even naar binnen te lopen. Maar wat kunnen we hen daar laten zien en ervaren?

Natuurlijk willen we onze prachtige kerkzaal met het liturgisch centrum tonen. Misschien kunnen we wat uitleg geven en de mogelijkheid bieden om een kaarsje aan te steken. Maar misschien heb jij nog andere ideeën die het voor iedereen aantrekkelijk maken om even binnen te komen.

Denk mee

Daarom nodigen we jullie allemaal uit voor een brainstormbijeenkomst op woensdagavond 17 april, van 20.00 tot uiterlijk 21.30 uur. Samen kunnen we ideeën uitwisselen en plannen maken om van deze dag een warme ontmoeting te maken voor iedereen die onze kerk passeert.

Doe mee

Kun je niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn, maar heb je wel een idee of wil je graag meehelpen op tweede pinksterdag? Dan kun je dit doorgeven aan de contactpersoon van Team Missionair, Ardien Mulder (ardien.mulder@pghellendoorn.nl).

Laten we samen werken aan een gastvrije en uitnodigende gemeenschap, waar iedereen welkom is.