Paaschallenge 2023

Aan tafel

Stel je voor dat je met de discipelen aan tafel zit… Is het gezellig, leuk, vol verwachting om Pasen te vieren? Is dit dan het laatste avondmaal? Is iedereen wel betrouwbaar hier aan tafel? En Jezus, wat heeft die voor plannen? Het lijkt vredig, maar welke spanningen voel je in de eetzaal en… Wat speelt er onder de oppervlakte?

Met de PaasChallenge ga je gezamenlijk eten en op een speelse en actieve manier ontdekken wat er in de hoofden van de discipelen leeft. En hoe zit dat eigenlijk bij jullie? Speelt er iets in jouw leven en heb je de moed om dit op tafel te leggen?

De PaasChallenge sluit aan op het jaarthema van de Protestantse Kerk: Aan tafel. Door het spelen van de PaasChallenge ontdekken de tieners het verhaal van Witte Donderdag en het vervolg naar Goede Vrijdag. En de tieners denken voor zichzelf na over de betekenis van Goede Vrijdag.

Doelgroep

De Paaschallenge 2023 is voor jongeren van 10 t/m 16 jaar. We spelen het met TEENZ (jongeren van 11-14 jaar). Maar we zouden het geweldig leuk vinden als ook anderen mee.

Waar en wanneer

De Paaschallenge is in de Schaapskooi, vrijdag 31 maart om 19.00 uur.

Aanmelden

Je mag je aanmelden bij Annewil Jansen (annewiljansen@gmail.com) of Gert de Ruiter (ds.deruiter@hotmail.com)