Opendeur Schaapskooi | 28 november

De Opendeur avonden in de Schaapskooi zijn een maandelijks avondvullend programma voor elk wat wils.

Wanneer

Ze vinden plaats op de laatste dinsdag van de maanden september, oktober, november, januari, februari, maart en april.

Het concept

Een avond vol van ontmoeting, gesprek en thema’s. Alle activiteiten staan op zich los van elkaar. Je kiest zelf uit het programma wat je wilt doen. Je hoeft dus niet de hele avond erbij te zijn. Dat mag natuurlijk wel.

Voor iedereen

Je kunt gewoon binnenlopen. Toegang is vrij en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Je hoeft ook niet lid te zijn van onze gemeente. Kom je ook? Wie neem je mee?

Programma dinsdagavond 28 november

  • 19.00-20.30 uur kerkzaal vrij toegankelijk als stilteplek. Steek een kaarsje aan. Neem tijd voor jezelf.
  • 19.00-20.30 uur tijd voor kopje koffie of thee en onderlinge ontmoeting of een spelletje. Voel je vrij om gewoon even binnen te lopen.
  • 19:00 en 19:45 uur denken we gezamenlijk na over de kerstnachtdienst, waar dit jaar een nostalgische sfeer centraal staat. Wat voor ideeën heb jij voor deze viering?
  • 19:45 tot 20:30 uur richten we onze aandacht op de kerstochtend. Deze wordt begeleid door het combo en krijgt een gezinsvriendelijke opzet met ruimte voor zowel vertrouwde als nieuwe kerstliederen. Wat voor ideeën heb jij voor deze dienst?
  • 20.30-21.30 uur een inleiding&gesprek in het teken van het Bijbelboek Prediker. Na een algemene inleiding zoomen we in op Prediker 3 wat gaat over ‘alles heeft zijn tijd’.
  • 21.30-21.45 uur afsluiting van de avond met een kort avondgebed in de kerkzaal.

Wil je meehelpen?

Het zou mooi zijn, als er een of meerdere mensen voor de koffie willen zorgen? Je mag ook thema’s voor een volgende keer doorgeven.