Maak uw keuze:

Algemene Kerkeraad

new OaleGrieze west

new OaleGrieze oost

Kruidenwijk

Jeugdwerk

diaconie new1

new CvK

Jeugddienst 20 september

IMG 5802

Hallo allemaal,

Op zondag 20 september is er om 19:00 een jeugddienst in de Protestantse kerk in Hellendoorn. In het thema 'Pak maar m'n hand..?' gaan we het hebben over de actuele situatie in Nederland namelijk, het Corona-virus. In deze tijd van Corona is er veel veranderd. Zo zijn er andere regels waar we ons aan moeten houden, die invloed hebben op ons leven. Wat doen deze veranderingen met jouw? En hoe heeft dit invloed op jouw geloof in God? Kom het ontdekken in de jeugddienst!

In deze dienst willen we graag dat je jouw mobiel meeneemt. We gaan in de dienst namelijk werken met de app 'Kahoot'. Deze app kun je downloaden op je mobiel en is te vinden in de 'Play Store'. Hoe deze app verder werkt, krijg je te horen in de dienst!

 

Tot 20 september!

De Jeugddienstcommissie

Kinderoppas Protestante Gemeente Hellendoorn

Door de terugloop van de kinderoppas zijn we genoodzaakt om een andere aanpak te kiezen. Omdat er momenteel bij regulier diensten geen kinderen meer gebruik maken van de kinderoppas, gaan we alleen nog tijdens bijzondere diensten kinderoppas aanbieden. Denk aan doopdiensten, gezinsdiensten, feestdagen en tijdens de schoolvakanties (voor onze gasten).

Tijdens de reguliere diensten kunnen twee- en driejarigen aansluiten bij de kindernevendienst.

We zullen in het kerblad blijven vermelden wanneer er wel kinderoppas is.

Jeugdactiviteiten

Facebook Page Widget