Mannenontbijt in de Schaapskooi – Kruidenwijk

Op zaterdag 13 januari, tussen 7.00 uur en 10.00 uur, vindt het volgende mannenontbijt plaats in de Schaapskooi, speciaal voor mannen van alle leeftijden. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om gezamenlijk te ontbijten, elkaar beter te leren kennen en te verdiepen in wat het betekent om een man te zijn vanuit bijbels perspectief.

Thema: Een man een man, een woord een woord

Het programma deze ochtend is:

  • Vanaf 7.00 uur ben je welkom voor een koffie/thee en ontmoeting
  • Start ontbijt om 7.30 uur
  • Na het ontbijt zingen we een aantal liederen
  • Rond 8.30 uur een inleiding over het karakter van God in vergelijk met jezelf.
  • Van 9.00-9.30 uur met elkaar doorspreken in een kleinere groep
  • Tussen 9.30 – 10.00 uur ronden we het onderwerp af en drinken we nog een koffie/thee.

Een Samenkomst voor Mannen

Het mannenontbijt in de Schaapskooi belooft een inspirerende en verrijkende ervaring te worden. Dit evenement is bedoeld om mannen uit de Kruidenwijk en omgeving bij elkaar te brengen om in een ontspannen sfeer met elkaar te praten, te eten en het geloof te delen.

Doel van het Ontbijt

Het doel van dit mannenontbijt is tweeledig. Allereerst willen we mannen de kans bieden om elkaar beter te leren kennen en vriendschappen op te bouwen. Dit kan de banden binnen de gemeenschap versterken en een gevoel van samenhorigheid creëren. Ten tweede willen we de gelegenheid benutten om te verkennen wat het betekent om een man te zijn volgens Bijbelse perspectieven. Er zullen gesprekken en discussies plaatsvinden over relevante onderwerpen die betrekking hebben op het man-zijn in de moderne wereld.

Vervolgontbijten in 2024

Na het eerste mannenontbijt op 14 oktober j.l zijn er nog twee datums om naar uit te kijken in 2024. Noteer alvast 13 januari 2024 en 13 april 2024 in je agenda.

Aanmelden en Informatie

Wil je deelnemen aan dit mannenontbijt? Voor aanmelding en meer informatie kun je contact opnemen met

We hebben een Whatsapp-groep, geef je gegevens door dan voegen we je toe, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent.

De kosten voor het ontbijt worden gedeeld, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Wees Welkom!

We hopen jou te verwelkomen op het mannenontbijt in de Schaapskooi, waar we samen kunnen groeien in ons geloof en waardevolle vriendschappen kunnen opbouwen met andere mannen uit de gemeenschap.