Koken met jongeren voor ouderen

Altijd eens succes

Vrijdag 11 november hebben we koken met jong en oud gehad. De organisatie en de jongeren kwamen om half 5 bij elkaar in de Leerkamer en hebben samen de tafels gedekt en de toetjes gemaakt. Om half 6 kwamen de ouderen, waaronder ook opa’s en oma’s van de jeugd, binnen.
Onder genot van een drankje, dat werd ingeschonken door de jongeren, kon men gezellig kletsen.
Nadat alles klaarstond, hebben we gezamenlijk de soep, het buffet met allerlei verschillende soorten eten en het toetje gegeten. Er was heerlijk gekookt door iedereen. We hadden allemaal kleine gerechtjes, dus voor ieder was er iets lekkers bij. Daar werd ook dankbaar gebruik van gemaakt! Totaal waren er 25 mensen, buiten de organisatie om.
Rond de klok van 20.00 uur gingen de ouderen weer naar huis en heeft de organisatie met de jeugd opgeruimd. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst.

Geef je alvast op voor vrijdag 14 april

Vrijdag 14 april 2023 is de volgende bijeenkomst voor koken met jongeren voor ouderen. Noteer de datum alvast in de agenda. U kunt zich ook alvast opgeven. Dit kan bij Diny Schuurs en Amanda Tuller. Jongeren heel erg bedankt voor jullie hulp en komst en ook voor de ouderen bedankt voor jullie gezelligheid. Hopelijk tot vrijdag 14 april 2023.

Contactgegevens

de organisatie van koken met jongeren voor ouderen Kruidenwijk- Hellendoorn.

  • Amanda Tuller, Tel: 0548 – 518772, Email: amanda.menzo@gmail.com (Schaapskooikerk)
  • Diny Schuurs, Tel: 0548-655587, Email: dinyschuurs@gmail.com (kerk Hellendoorn)