Informatie wijk Kruidenwijk / De Schaapskooi

Predikant

vacant 

   

 

Scriba
Mevr. J. Schoten
Reigersbek 14
7443 TS  Nijverdal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkkerkenraad

 

OPEN HUIS Prot. Kerk Kruidenwijk/De Schaapskooi
18 september 2021

Zoals veel kerken houdt ook de Protestantse wijkgemeente De Kruidenwijk een startweekend voor het nieuwe seizoen. Deze keer beperken we ons niet tot de startdienst op zondag, maar houden ook een open huis!

Waarom open huis?
We houden open huis, om iedereen de gelegenheid te geven een kijkje te nemen in onze vernieuwde kerkzaal. Het liturgisch centrum is compleet vernieuwd, met een groter podium, nieuw meubilair, een nieuw orgel en apparatuur om de diensten te kunnen uitzenden.
Door de corona-beperkingen waren het afgelopen jaar alleen diensten met een heel beperkt aantal bezoekers mogelijk. Daardoor hebben veel mensen nog niet kunnen zien hoe het allemaal geworden is. Daarom nodigen we iedereen (niet alleen gemeenteleden, maar iedereen die in de Kruidenwijk woont of de kerk eens van binnen wil bekijken), van harte uit voor het open huis!
Programma open huis.
Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers kan er rondgekeken worden in de kerkzaal … maar ook zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud, binnen en buiten, zoals:
• Springkussen voor kinderen
• Lasergamen voor jongeren
• Fotopresentatie van de verbouwingswerkzaamheden
• Spelletjeshoek in de kerkzaal
• Enkele korte orgelconcerten door (een van) onze organisten
• Boekentafel van het Nederlands Bijbelgenootschap
• Info over thema-avonden, kringen en meer…
Alle reden dus om eens binnen te lopen … van harte welkom! Aanmelden is niet nodig.
Wanneer: zaterdagmiddag 18 september, van 14.30 – 17.00 uur,
Waar: kerk-schoolgebouw De Schaapskooi, Kuperserf 49, Nijverdal.

Startdienst zondagmorgen 19 september om 9.30 uur
Zoals elke week is er ook a.s. zondag een kerkdienst. Deze zondag is er een feestelijke startdienst onder leiding van ds. Lennart Aangeenbrug uit Hellendoorn, met medewerking van het combo van De Schaapskooi. Voor de kinderen is er gelijktijdig een speciaal programma is in hun eigen ruimte. Na de dienst is er buiten op het plein(of bij slecht weer binnen) een heerlijke High Tea met taart, cake en hartige hapjes voor iedereen.
Natuurlijk is iedereen ook bij deze dienst van harte welkom, echter het aantal plaatsen is (vanwege de corona-richtlijnen) nog beperkt. Daarom moet u zich hiervoor wel aanmelden.

Dit kan op de gebruikelijke manier:
• Via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór vrijdagavond 21.00 uur.
• Of bellen naar 06 82 44 26 93 op dinsdag of donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur.

 

 GEBEDSUUR 2021

Vanaf januari 2021 wordt het gebedsuur de 1e en 3e woensdag van de maand gehouden van
19.00 tot 20.00 uur in de Schaapskooi.
Wilt u meedoen of hebt u gebedspunten graag even contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 06 360 549 81
Van tijd tot tijd maakt Thea van Pijkeren een gebedsmail.
Als u die wilt ontvangen  graag  opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06 434 478 93

Pastoraal team wijkgemeente Kruidenwijk / De Schaapskooi.
Een belangrijk uitgangspunt van De Kruidenwijk is dat het basispastoraat plaatsvindt in de verschillende gesprekskringen, werkgroepen en ‘gewone’ onderlinge contacten. Ieder gemeentelid draagt Lees meer: Pastoraal team Schaapskooi/Kruidenwijk
 
Nieuwsbrief Kruidenwijk; meld u aan!
Nu we elkaar als gevolg van de maatregelen rond de coronacrisis minder vaak zien, en ook met het oog op de vacaturetijd , willen we als Lees meer: Nieuwsbrief Kruidenwijk; meld u aan!