Maak uw keuze:

new OaleGrieze west

  

new OaleGrieze oost

  

Kruidenwijk

Jeugdwerk   diaconie new1   AK

Jeugddienst 17 juni

Zondag 17 juni (om 19.00 uur in dorpskerk d'oale Grieze te Hellendoorn) zal er weer een jeugddienst plaatsvinden. De dienst wordt geleid door dominee Wassenaar.

Het thema van vanavond is ‘We are the World’. We zullen het hebben over naastenliefde. Want wat is naastenliefde eigenlijk en hoe komt naastenliefde in de wereld tot stand? In deze dienst zullen 3 jongeren van World Servants vertellen over de hulp die zij geboden hebben in een ontwikkelingsland. Zij zullen hun verhaal en ervaring over naastenliefde met ons delen.

Aan het eind van de dienst is er ook de mogelijkheid om deze jongeren te steunen. Er zullen producten te koop zijn, waarvan het bedrag geïnvesteerd zal worden aan hulp in een ontwikkelingsland waar deze jongeren weer naartoe zullen gaan.

Tevens is er na de dienst koffie en thee met iets lekkers erbij.

Komt allen!

Gr Jeugddienstcommissie

 

Krabbeldienst 18 maart 2018

Op 18 maart jl. is er weer een geslaagde krabbeldienst gehouden. Dit keer met het thema: “vriendschap”. De kerk was mooi versierd met vlaggetjes en voorin de kerk was een heus “huis” gebouwd.

Chantal Visser heeft het verhaal van de verlamde man en zijn vrienden verteld. Door hun vriendschap en het geloof in Jezus Christus kon de man weer opstaan. Een groepje kinderen zat rondom Chantal aandachtig te luisteren. Tijdens het verhaal werd de verlamde man in het huis gebracht.

Na het verhaal was er even tijd om te knutselen. De kinderen hebben een ansichtkaart gemaakt en versierd om te kunnen versturen naar een vriendje/vriendinnetje.

Onder begeleiding van Petra Hegeman op haar ukelele en het kinderkoor “De Wichter” hebben we liedjes gezongen die de meeste kinderen wel kennen.

Ter afsluiting van de dienst mocht iedereen koffie/thee en ranja komen drinken in de Leerkamer.

We willen de kinderen, hun papa’s en mama’s en opa’s en oma’s bedanken voor de aanwezigheid tijdens deze fijne dienst. Hopelijk zien we elkaar weer bij de volgende krabbeldienst in het najaar.

Commissie Stap-voor-Stap.

20180320 

Playbackshow Tintel- en Tienerclub

Vrijdag 23 april werd de afsluiting van het seizoen Tintelclub afgesloten met een playbackshow. 

Wel 8 acts deden er mee! Een uur lang kwamen er hele verschillende en originele acts op het podium van de Leerkamer.  Samen met de jury hebben ook een heleboel vaders, moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s genoten van deze avond. De zaal was in ieder geval goed gevuld. De jury had de moeilijke taak om uit al dat moois één winnaar te kiezen. De beker ging dit jaar naar Lize Dijkstra. Het was een fantastische gezellige avond.

Een indruk van deze avond: 

IMG 5900 2          IMG 5915 2           IMG 5911 2

IMG 5902 2           IMG 5918 2

Jeugd activiteit

26 mei 2018
14:00
EO Jongerendag
17 juni 2018
19:00
dr.J.D.Th.Wassenaar
14 okt 2018
15:30
Krabbeldienst
18 nov 2018
19:00
drs. J. Kroeskop
© 2018 Protestantse Gemeente Hellendoorn. All Rights Reserved.