Heil en zegen

Traditioneel wensen we elkaar aan het begin van jaar het beste toe. Heil en zegen zoals het mij is geleerd. Ik wens iedereen de 3 G’: Gezondheid, Geluk en bovenal de zegen van God. Om het dit jaar wat persoonlijker te maken bid ik u en jou het volgende toe:

  • Ik wens jou een jaar vol hoop, waarin je mag vertrouwen op de liefde en trouw van God.
  • Ik bid dat je verbonden mag blijven met elkaar en met God, ondanks de uitdagingen van het leven.
  • Ik hoop dat je mag groeien in je geloof en vertrouwen op God, en dat je Zijn licht mag laten schijnen in de wereld om je heen.
  • Ik bid dat je mag ervaren hoe dichtbij God is en hoeveel Hij om je geeft, ook als het moeilijk is.
  • Ik wens je een jaar vol vrede en liefde, en dat je mag ervaren hoe goed God is.

ds. Gert de Ruiter