Goed dat jij er bent!

Alles wat ik zoek
is een plek om te bestaan
een huis om in te wonen
een weg om langs te gaan

een wei
een plein
een tuin
een tent

ik zoek vooral
een stem die zegt:
goed dat je er bent!

Jij bent er!

Goed dat je er bent: als bewoner, als vrijwilliger, als koster, als organist, als familielid, als mantelzorger op zondagmorgen, tijdens de kerkdienst in de Ontmoeting van Kronnenzommer. Samen willen we op die ochtend elkaar een plek bieden en elkaar laten weten dat ieder welkom is. Samen zingen, bidden, lezen en kracht opdoen.

Ben jij beschikbaar?

We zoeken chauffeurs(m/v) om bewoners, die deel willen nemen aan de kerkdiensten in de Ontmoeting, van afdeling de Schöppe en Schulenborgh naar de Ontmoeting te rijden. Een gewoon rijbewijs is voldoende. De enige voorwaarde is dat u een rijbewijs hebt en zich laat instrueren over het vastzetten van de rolstoelen en zich laat registeren als vrijwilliger van ZorgAccent voor de verzekering.

We zoeken begeleiders(m/v) die bewoners op willen halen van de verschillende afdelingen zodat ze deel kunnen nemen aan de kerkdiensten en hen na afloop even terug willen begeleiden. U wordt dan één keer in de zes weken ingeroosterd.

We zoeken 2 kosters(m/v) die incidenteel willen invallen als de kosters die nu iedere zondag paraat staan een vrije zondag kunnen gebruiken.

We zoeken een organist(m/v) die in afwisseling met drie andere organisten de gemeentezang van de bewoners wil begeleiden. U hebt de keuze uit piano en orgel.

U bent als chauffeur, begeleider, koster en organist van harte welkom aan te sluiten bij de kerkdienst en de heerlijke, gezellige koffie na afloop!

U mag altijd een keer proefdraaien, kijken of het bij u past!

Meer info en aanmelden

U mag zich melden bij Dianne de Graaf, vrijwilligers coördinator. U kunt haar bereiken via de mail d.degraaf@zorgaccent.nl of tijdens kantooruren via de receptie van Krönnenzommer 0548-688 000.