Gevraagd voor Krönnenzommer

Chauffeurs

We zoeken chauffeurs(m/v) om bewoners, die deel willen nemen aan de kerkdiensten in de Ontmoeting, van afdeling de Schöppe naar de Ontmoeting te rijden. Een gewoon rijbewijs is voldoende. De enige voorwaarde is dat u een rijbewijs hebt en zich laat instrueren over het vastzetten van de rolstoelen en zich laat registeren als vrijwilliger van ZorgAccent voor de verzekering.

Begeleiders

We zoeken begeleiders(m/v) die bewoners op willen halen van de verschillende afdelingen zodat ze deel kunnen nemen aan de kerkdiensten en hen na afloop even terug willen begeleiden. U wordt dan één keer in de zes weken ingeroosterd.

Kosters

We zoeken 2 kosters(m/v) die incidenteel willen invallen als de kosters die nu iedere zondag paraat staan een vrije zondag kunnen gebruiken.

Informatie en aanmelden

U bent als chauffeur, begeleider en koster van harte welkom aan te sluiten bij de kerkdienst en de heerlijke, gezellige koffie na afloop!

U mag zich melden bij Dianne de Graaf, vrijwilligers coördinator. U kunt haar bereiken via de mail d.degraaf@zorgaccent.nl of tijdens kantooruren via de receptie van Krönnenzommer 0548-688 000.