Denk mee over gezamenlijke startzaterdag

Startzondag 17 september

In de Dorpskerk en de Schaapskooi komen beide wijken op zondag 17 september samen om de startzondag te vieren. Deze bijzondere dag staat in het teken van de start van het nieuwe seizoen 2023-2024 met als gezamenlijk jaarthema “Ga mee”. Het thema daagt ons uit om samen op pad te gaan en andere erbij uit te nodigen. Tijdens de startzondag willen we dit thema tot leven brengen, zodat we als gemeente worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan het gemeenteleven en ons geloof te verdiepen.

Startzaterdag 23 september

In het verleden was de gezamenlijke startzaterdag een sprankelende gebeurtenis, waarbij zowel de Dorpskerk als de Schaapskooi samen inspirerende activiteiten hadden. Dit jaar willen we deze traditie nieuw leven inblazen en er een dag van maken die ons nog lang zal bijblijven. Maar hoe kunnen we dat realiseren? Daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Geef je ideeën door

We willen graag jullie ideeën horen over activiteiten die zowel gezinnen met kinderen, tieners en jongvolwassenen als onze ouderen aanspreken. Samen willen we een gevarieerd programma samenstellen waarin iedereen zich betrokken en uitgenodigd voelt. Het thema “Ga mee” biedt talloze mogelijkheden voor leuke avonturen en leerzame ervaringen. Jullie input is van onschatbare waarde! Je kunt jouw ideeën eenvoudig indienen via ons handige online formulier. Je mag het natuurlijk ook op papier zetten of telefonisch doorgeven aan een lid van de kerkenraad.

Meld je aan als medewerker

Maar dat is niet alles! Naast ideeën zijn we ook op zoek naar enthousiaste gemeenteleden die willen meehelpen bij de organisatie van deze bijzondere dag. Als jij graag een actieve rol wilt spelen in het opzetten van de gezamenlijke startzaterdag, dan kun je jezelf aanmelden via hetzelfde online formulier. Natuurlijk kun je je ook aanmelden bij een kerkenraadslid. Samen kunnen we de krachten bundelen en ervoor zorgen dat deze dag een groot succes wordt!

We kijken uit naar jullie geweldige ideeën en enthousiaste betrokkenheid. Samen kunnen we er een startzaterdag van maken die nog lang in ons hart zal blijven voortleven. Een mooie start van het nieuwe seizoen!

Met vriendelijke groet,

Wijkraden Dorpskerk en Schaapskooi