Dankbaar voor de goede afloop

De brand

Op zondag 13 november brak er brand uit in het hoofdgebouw van Krönnenzommer. Gelukkig is iedereen er goed vanaf gekomen. De brandweer heeft veel lof voor de adequate handelswijze van het personeel en de aanwezige BHV-ers. Er waren ook direct veel mensen van buiten bereid om te helpen. Dat is voor de betrokkenen heel fijn geweest. Geschrokken en beduusd zijn we er wel van maar ook vooral dankbaar voor de goede afloop.

Zeventig bewoners hebben de eerste week op allerlei plekken gebivakkeerd. Gelukkig konden de afdelingen Eelerhof, Rhanerhoek en Schöppe al weer snel terug. Met man, vrouw en macht is er vervolgens aan gewerkt om de lege revalidatieafdeling klaar te maken voor de afdeling Schulenborgh. Dat is gelukt zodat iedereen nu weer een eigen plek heeft.

We hebben de draad weer opgepakt en de kerkdienst op zondagmorgen in de Ontmoeting is daar onderdeel van. De bewoners van Schöppe en Schulenborgh zullen voorlopig buiten om naar de Ontmoeting moeten gaan. De schade aan de gang is te groot zodat de gang en de aanwezige lift niet gebruikt kunnen worden. De schatting is dat dit nog een jaar gaat duren.

Chauffeurs gezocht

U weet dat de Schöppe bovenaan een helling ligt? Vandaar dat we met twee busjes mensen ophalen om deel te nemen aan de kerkdienst. We zoeken chauffeurs om te rijden (een gewoon rijbewijs is voldoende). Zou u misschien om de paar weken een keer willen rijden? De enige voorwaarde is dat u een rijbewijs hebt en zich wil laten instrueren over het vastzetten van de rolstoelen en even laat registeren als vrijwilliger van ZorgAccent voor de verzekering.

U bent dan ook van harte welkom aan te sluiten bij de kerkdienst en de heerlijke gezellige koffie na afloop!

Meld je aan

U kunt zich melden bij Dianne de Graaf, vrijwilligers coördinator. U kunt haar bereiken via de mail d.degraaf@zorgaccent.nl of tijdens kantooruren via de receptie van Kronnenzommer 0548-688 000

Met hartelijke groet,

Els Groeneveld en Annerie Snier
Geestelijk Verzorgers ZorgAccent
geestelijkeverzorging@zorgaccent.nl