Boekenkar in de Schaapskooi

In veel kerken wordt er een boekenkar of bibliotheek ingericht waar gemeenteleden theologische boeken en christelijke romans kunnen lenen of ruilen. Zo ook in De Schaapskooi, waar we recentelijk de boekenkar weer hebben voorzien van nieuwe exemplaren en alles weer netjes hebben geordend.

De boekenkar staat bij de ingang van de kerk, vlakbij de plek waar de koffie wordt geserveerd na de dienst. Het is dan ook een fijne plek om even rustig rond te neuzen en wellicht een boek te vinden dat past bij jouw interesses of bij de vragen die je hebt over het geloof.

Verder vindt u op de boekenkar ook het nieuwste kerkblad, interessante folders en tijdschriften.

Gratis meenemen

Het is mooi om te zien dat er in onze gemeente veel interesse is in de boekenkar en dat er regelmatig nieuwe boeken worden toegevoegd. En het mooie is dat het niet alleen gaat om theologische werken, maar ook om christelijke romans en andere literatuur die inspireert en verdieping biedt. Op onderstaande foto’s ziet de collectie.

Boeken over?

Heeft u nog boeken liggen die u niet meer gebruikt, maar die wellicht interessant kunnen zijn voor andere gemeenteleden? Dan nodigen we u van harte uit om deze mee te nemen naar de kerk en ze bij de boekenkar achter te laten. Zo kan de collectie steeds verder groeien en kunnen we elkaar inspireren en verrijken met nieuwe inzichten en ideeƫn.

Als kerk vinden we het belangrijk dat we elkaar kunnen blijven inspireren en bemoedigen op onze geloofsweg. En wat is er nu mooier dan dat we dat ook kunnen doen door middel van boeken? We hopen dan ook dat de boekenkar nog vele jaren een inspiratiebron zal zijn voor onze gemeente en voor alle mensen die onze kerk bezoeken.