Maak uw keuze:

Algemene Kerkeraad

new OaleGrieze west

new OaleGrieze oost

Kruidenwijk

Jeugdwerk

diaconie new1

new CvK

Wijzigingen aanmelden voor kerkdiensten vanaf 5 oktober

Vanaf nu mogen we maximaal 30 mensen uitnodigen voor de eredienst.

Hierdoor zal er veel veranderen.

Avonddienst.
Vanaf nu is het niet meer mogelijk om zo naar de avonddienst te gaan. U kunt naar binnen indien u een uitnodiging heeft ontvangen en die uitnodiging binnen 24 uur heeft beantwoord met  het aanklikken van ‘ik kom wel’.
Account aanpassen met avonddienst.
Om  iets meer kans te maken zondags naar de kerk te kunnen gaan,  kunt u naast de ochtenddienst ook kiezen voor de avonddienst. Hiervoor kunt  u uw account aanpassen. U vinkt in uw account dan ook de avonddienst aan.

De werkwijze vindt u op bijgaande link https://www.pghellendoorn.nl/kerkenwerk/algemene-kerkenraad/515-aanmelden-voor-kerkdiensten-in-de-dorpskerk-op-kerktijd-nl

Digitale uitzendingen.
In de praktijk zult u veel minder dan voorheen een uitnodiging ontvangen voor het bijwonen van een dienst. Alle diensten zullen ook via www.kerkomroep.nl  worden uitgezonden. Daarnaast is de ochtenddienst ook vanaf  zondagmorgen 11.00 uur te zien via YouTube. kijk voor de directe link op de startpagina van www.pghellendoorn.nl
 
Gemeenteleden met een specifieke taak.
Gemeenteleden met een specifieke taak in en rond een kerkdienst vallen niet onder de 30 bezoekers.
Indien u een specifieke taak heeft op zondag,  wilt u dan, indien u een uitnodiging ontvangt , deze beantwoorden met ‘ik kom niet’ of aanpassen naar het aantal mensen dat met u meekomt.
(Specifieke taken zijn bijvoorbeeld: Bloemendienst, leiding kindernevendienst, zanggroepje, dienstdoende ambtsdrager, mediateam, coördinator, enz.)
Op deze manier hopen we  dat 30  ‘gewone’ gemeenteleden  een kerkdienst bij kunnen wonen.